Waarom STEENSSEN?

Award winning Design
Onze STEENSSEN speakers worden allemaal ontworpen door de bekroonde DN-ontwerpafdeling in Denemarken. Onze DN-ontwerpafdeling is door IF World Design Guide geclassificeerd als een Premium Designkantoor. Dit is een soort Michelin-gids voor design. DNgroup heeft al meer dan 80 internationale designprijzen.

Geluid
Verbazingwekkend dynamisch geluid om te genieten van het beste van streaming, series en TV. Speciaal ontworpen geluid met behulp van de meest geavanceerde digitale elektronica gekoppeld aan sonische vakmanschap in de akoestiek.
Zelfs als je geen geluidsexpert bent, kun je het verschil in kwaliteit speakers gelijk horen. Goede speakers geven een uitgebreid pallet aan tonen en klanken, waardoor je ook bij een laag geluidsniveau je favoriete muziek perfect te beluisteren is. Onze AIR, ACTION en TT SERIES hebben in tegenstelling tot andere bekende merken, een ingebouwde subwoofer. Daarom zijn deze soundbars ook aanzienlijk zwaarder dan hun alternatieven.

Eenvoudig te gebruiken
Van het begin af aan ontworpen door ons te concentreren op wat echte gebruikers willen. Met als resultaat een ‘Alles-in-één product’. Eenvoudig te installeren en te gebruiken.
Geen onnodige knoppen maar wel volledig gemaakt met de unieke functies om gebruikers maximaal luisterplezier te geven. Zo kun je met een druk op de knop de bas hoger zetten als je wilt dansen en de hoge klanken aanpassen als je het nieuws wilt volgen op de tv.
Geen apps om mee te friemelen en te updaten. Gewoon gebruiken en genieten.
STEENSSEN functioneert geweldig met Siri en Alexa stem activatie.
Prijs
STEENSSEN is ontworpen en gemaakt om betaalbaar te zijn voor ieder huishouden dat beter geluid en kraakheldere klank kan waarderen. Onnodige licentiekosten worden onmiddellijk verwijderd wanneer ze kosten toevoegen zonder een echte geluidskwaliteit toe te voegen. We focussen ons alleen op technische specificaties met toegevoegde waarde. Hierdoor kunnen we stellen dat we goedkoper zijn dan de bekende marktleiders terwijl de kwaliteit van onze speakers hoger is.
Duurzaamheid
Goed geluid wordt het beste gecreëerd door zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke materialen. Bijna alle materialen die worden gebruikt in de home hifi-producten van STEENSSEN zijn daarom eenvoudige, natuurlijke, duurzame materialen zoals; hout, staal, brons, aluminium, en rubber. Er is nog steeds een klein percentage kunststoffen, maar deze zijn aangewezen en kunnen worden gerecycled. Op dit moment is meer dan 90% van ons gebruikte materiaal recyclebaar. We zijn nog niet perfect, maar ons beleid is er wel op gericht om daar te komen.