Over STEENSSEN

STEENSSEN uit Denemarken biedt je een nieuw concept voor ‘thuis luisteren’. 

Het merk STEENSSEN is ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, door ingenieurs en ontwerpers die bekend staan ​​om hun jarenlange uitmuntendheid in geluid. 

STEENSSEN ontwikkelt producten te door de ogen van de klant. Hieruit ontstaat een no-nonsense product waarbij de verhouding prijs/geluidskwaliteit subliem is. Wij ontwikkelen en werken dan ook letterlijk samen met echte gebruikers om ervoor te zorgen dat we alleen de nuttige functies toevoegen en de onnodige specificaties weglaten of zelfs weghalen.

STEENSSEN geeft je ook het voordeel van tientallen jaren Deens design. Internationaal gezien blinkt Scandinavië al jarenlang uit op het gebied van meubels, verlichting en lifestyle.

Je voelt, ziet en hoort Scandinavisch de waarde die STEENSSEN bij u thuis of op kantoor inbrengt.

‘The man behind’
Al tientallen jaren ontwerpt Frederick Rickmann luidsprekers van wereldklasse voor enkele van de beste internationale merken in hifi. Hij zou zelf hier niet geschreven hebben, maar Frederick heeft de eerste Soundbar ontwikkeld, voor Sony. Een idee van Frederick vanuit de klant bekeken. “Beeldkwaliteit van Smart TV’s staat altijd centraal, ten koste van het geluid wat eruit komt” aldus Frederick. “Gebruikers gingen boxen aansluiten die naast de TV werden geplaatst, en zo ontstond het idee van een soundbar”

Nu bereikt creatieve kunst een hoogtepunt in STEENSSEN. Frederick Rickmann, is hoofd van de DNgroup, één van de toonaangevende designhuizen in Denemarken. 

Denemarken is een samenleving die bekend staat om zijn meubeldesign, waar de essentie elegante eenvoud is, gecombineerd met de mensheid en de beste technologie. 

Luidsprekerontwerp bouwt voort op deze wereldwijde kern van uitmuntendheid. Deense geluidssystemen worden wereldwijd geprezen en DNgroup heeft een groot aantal internationale designprijzen en prijzen gewonnen..