Over STEENSSEN

STEENSSEN uit Denemarken biedt je een nieuw concept voor ‘thuis luisteren’. 

Het merk STEENSSEN is ontworpen en ontwikkeld in Denemarken door ingenieurs en ontwerpers die bekend staan ​​om hun jarenlange uitmuntendheid in geluid en design. 

STEENSSEN ontwikkelt producten door de ogen van de klant. Hieruit ontstaat een no-nonsense product waarbij de verhouding prijs/geluidskwaliteit subliem is. Wij ontwikkelen en werken dan ook letterlijk samen met echte gebruikers om ervoor te zorgen dat we alleen de nuttige functies toevoegen en de onnodige specificaties weglaten of zelfs weghalen.

De STEENSSEN speakers geven niet alleen een geweldig geluidskwaliteit, maar zijn ook vormgegeven op basis van Deens design. Internationaal gezien blinkt Scandinavië al jarenlang uit op het gebied van meubels, verlichting en lifestyle.

Je voelt, ziet en hoort werkelijk de Scandinavische waarde die STEENSSEN bij u thuis of op kantoor inbrengt.

‘The man behind STEENSSEN’
Al tientallen jaren ontwerpt Frederick Rickmann luidsprekers van wereldklasse voor enkele van de beste, internationale merken in hifi. Frederick is een bescheiden man die niet graag te koop loopt met zijn prestaties, maar feit is wel dat hij de eerste Soundbar heeft ontwikkeld, namens Sony. Dat idee is volledig vanuit klantbeleving ontwikkeld. “Beeldkwaliteit van Smart TV’s staat altijd centraal, ten koste van het geluid wat het produceert” aldus Frederick. “Gebruikers gingen boxen aansluiten die naast de TV werden geplaatst, en zo ontstond het idee van een soundbar.”

Frederick is hoofd van de DNgroup, één van de toonaangevende designhuizen in Denemarken die een groot aantal internationale designprijzen heeft gewonnen. Dit verklaart waarom Frederick bij het ontwerpen en produceren van speakers niet alleen het doel heeft om subliem geluidskwaliteit te produceren, maar ook speakers die door hun design een ware verrijking zijn voor elke type woning.  De creatieve kunst bereikt nu een hoogtepunt in STEENSSEN speakers.