Wat maakt STEENSSEN zo bijzonder?

STEENSSEN speakers produceren een verbazingwekkend dynamisch geluid, bedoeld om te genieten van het beste van streaming, series en TV. Het geluid is speciaal ontworpen met behulp van de meest geavanceerde digitale elektronica gekoppeld aan sonische vakmanschap in de akoestiek. Zelfs als je geen geluidsexpert bent, kun je het verschil in kwaliteit speakers gelijk horen!

Goede speakers geven een uitgebreid pallet aan tonen en klanken, waardoor je ook bij een laag geluidsniveau je favoriete muziek perfect te beluisteren is. Onze AIR, ACTION en TT SERIES hebben een ingebouwde subwoofer. Hierdoor zijn deze soundbars ook aanzienlijk zwaarder dan hun alternatieven.

Award winning Design
Uiteraard gaat het bij een speaker in de eerste plaats om de kwaliteit van het geluid: deze moet van uitzonderlijk hoog niveau zijn en volledig voldoen aan de wensen van de meest veeleisende gebruiker. Maar aangezien een speaker in veel gevallen een prominente plek in een woonsituatie krijgt, stelt de gebruiker ook begrijpelijk eisen aan de vormgeving van de speaker. En dat is precies waar STEENSSEN zich sterk onderscheid van andere merken: het ontwerp en afwerking is van een dermate hoog niveau dat de STEENSSEN speakers en ware lust voor het oog zijn. De speakers worden allemaal ontworpen door de bekroonde DN-ontwerpafdeling in Denemarken. Deze afdeling is door IF World Design Guide – een soort Michelin-gids voor design - geclassificeerd als een Premium Designkantoor en heeft in haar historie meer dan 80 internationale designprijzen gewonnen. Zij zorgen er telkens weer voor dat de STEENSSEN speakers een eye-catcher zijn en een ware verrijking voor elk interieur.

Eenvoudig te gebruiken
Tijdens het ontwerpproces van STEENSSEN speakers staat alles in het teken om de wensen van de uiteindelijke gebruikers te verwerken in het eindproduct. Het resultaat is altijd een ‘alles-in-één product’ dat eenvoudig is te installeren en te gebruiken. Geen onnodige knoppen, maar wel volledig gemaakt met unieke functies om gebruikers maximaal luisterplezier te geven. Zo kun je met een druk op de knop de bas hoger zetten als je wilt dansen en de hoge klanken aanpassen als je het nieuws wilt volgen op de tv. Geen apps om mee te friemelen en te updaten. Gewoon gebruiken en genieten.
STEENSSEN functioneert geweldig met Siri en Alexa stem activatie.

Steenssen bluetooth, geen app benodigd     Steenssen afstandsbediening

Prijs
De missie van STEENSSEN is om betaalbare speakers te maken voor ieder huishouden dat beter geluid en kraakheldere klank kan waarderen. Om dit te kunnen realiseren, focussen we ons alleen op technische specificaties met toegevoegde waarde. En dat betekent ook dat kosten - bijvoorbeeld met betrekking tot licenties - die niet direct bijdragen tot de echte geluidskwaliteit, direct worden geëlimineerd. Hierdoor kunnen we stellen dat we goedkoper zijn dan de bekende marktleiders terwijl de kwaliteit van onze speakers hoger is.
 
Duurzaamheid
Een speaker creëert het beste geluid wanneer het is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, brons, staal, aluminium en rubber. Daarom maakt STEENSSEN maximaal gebruik van materialen van natuurlijke oorsprong, waarbij we ook groot belang hechten aan duurzaamheid. STEENSSEN speakers bevatten weliswaar nog steeds een klein percentage kunststoffen (deze zijn ‘aangewezen’ en volgbaar), maar we melden met trots dat meer dan 90% van ons gebruikte materiaal recyclebaar is. We zijn hiermee nog niet perfect, maar ons beleid is er wel op gericht om dit op termijn te realiseren.